Activities

Ноќ на вештерките во Меѓународно училиште Максимилијан!

Влезете во волшебниот свет на Ноќта на вештерките 2023 година во Меѓународното училиште Максимилијан! Нашата галерија прикажува волшебна збирка на плашливи, креативни и впечатливи моменти што ја зближија училишната заедница. Од морничави костими до забавни активности, погледнете ја галеријата со сите активности. Придружете ни се на магијата на Ноќта на вештерките! Happy Hounting! 🎃👻

Related Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *