Работете со нас

Зошто да работиме во нашето училиште?

Одлуката да се започне со работа во училиште е одлична. Во училиште имате можност да бидете дел од обликувањето на иднината на младите.Училиштето Максимилијан е посветено на обезбедување квалитетно знаење на децата и младите и се очекува целиот персонал да ја дели оваа заложба.


Кој може да аплицира?


Ако сте талентиран, страствен учител кој ја разбира вредноста и важноста на образованието, Максимилијан е вистинското место за вас! Училиштето силно верува во квалитетот и тоа е она што секогаш го избираме при регрутирање на персонал!

Барања: – Универзитетска диплома од соодветната област, – Native/Fluent ниво на познавање на англиски јазик, – Работно искуство во областа

АПЛИКАЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ