Преводи

ОТСТРАНУВАЊЕ НА јазичната бариера

Јазикот не треба да биде пречка туку можност. Затоа нашата главна цел е да создадеме иднина во која сите ќе можат да комуницираат непречено и да бидат разбрани.

Зошто ние?

Професионални преведувачки услуги
Стручен тим од искусни преведувачи
Загарантиран квалитет
Навремена испорака
Доверливост
Модерни алатки за преведување
Решенија прилагодени на Вашите барањаУслуги?

Судски преводи
Нотаризирани преводи
Професионални преводи од секоја област
Технички преводи
Правни преводи
Медицински преводи
Академски преводи
Преводи на веб страни

Јазици

Македонски
Англиски
Албански
Германски
Шпански
Италијански
Француски
Словенечки
Руски
Шведски
Кинески

МИСИЈА

Нашата експертиза, интегритет и иновативен дух не водат до супериорни резултати кои им помагаат на нашите клиенти да комуницираат глобално. Нашата мисија е да ги направиме јазиците достапни до секого користејќи моќна комбинација на искусни преведувачи и современи технолошки алатки. Нашата компанија верува дека секој превод е различен и затоа кон секој проект се пристапува внимателно и индивидуализирано.

Тимот кој стои зад преводите во Преведувачкото биро Максимилијан се експерти кои се посветени на квалитетна, навремена, ефикасна и поволна услуга. Задоволството и успехот на нашите клиенти се нашиот лајт мотив.

НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ СО ЗАДОВОЛСТВО ЌЕ НАПРАВАТ ПРОЦЕНКА И ЌЕ ВИ ИСПРАТАТ ПОНУДА. КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:

TRANSLATION@MAXIMILIAN.EDU.MK
070/344-794
02/3099-925

ТОЧНИ. ПРОФЕСИОНАЛНИ. СИГУРНИ.