Училишен календар

УЧИЛИШЕН КАЛЕНДАР ЗА УЧИЛИШНА ГОДИНА 2021/22

Почитувана заедница на Максимилијан, подолу можете да го најдете училишниот календар за учебната 2021/22 година. Имајте во предвид дека календарот е предмет на промена. Слободно контактирајте ја канцеларијата за администрацијата на училиштето за да потврдите датуми за последните настани!

Legend

Легенда