УЧЕНИЦИТЕ НА „МАКСИМИЛИЈАН“ ПРЕКУ ХУМАНИТАРЕН БАЗАР И ДРАМСКИ ИЗВЕДБИ ПОТСЕТИЈА ДЕКА ПРАЗНИЦИТЕ ТРЕБА ДА НÈ НАПРАВАТ ПОДОБРИ ЛУЃЕ

Креативни ракотворби, музички и драмски перформанси, собирање на средства за хуманитарни цели. Сето ова беше дел од хума...

Continue reading