Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Национална програма

За програмата

Националната програма е целосно усогласена со националниот силабус за гимназиско образование.

Нашите ученици имаат можност да учат во мали паралелки, со индивидуален пристап на секој професор.

Во првите две години се изучува општа програма додека во трета година учениците имаат можност да одберат некој од следните насоки: