Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Healthy Friday Challenge 10.04.2020

За овој Здрав Петок, учениците од Максимилијан подготвуваа здрави мафини. Низ овие едноставни рецепти, тие учат како да готват и се забавуваат додека се дома. А исходот се секако вкусно подготвени оброци во кои ужива целото семејство. Времето поминаот во карантин може да биде многу забавно. Со нетрпение го очекуваме слендиот предизвик. А во меѓувреме, мијте ги рацете, останете дома и бидете безбедни!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]