Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Работете со нас

Зошто да работите во нашето училиште?

Одлуката да започнете со работа во училиште е многу значајна. Тука имате можност да учествувате во оформувањер на иднината на младите.
Прватното училиште ``Максимилијан`` се стреми да им го обезбеди најквалитетното образование на своите ученици и истото го очекува од сите во тимот.

Кој може да аплицира?

Доколку сте талентиран, креативен наставник кој ја разбира значајноста на квалитетното образование, тогаш Приватното училиште ``Максимилијан`` е вистинскиот избор за Вас!

Училиштето верува во квалитет пред се и тоа преовладува при регрутација на кадар.

Квалификации:
- Завршено високо образование од соодветната област,
- Високо познавање на англискиот јазик,
- Претходно работно искуство во областа

Апликација за вработување

Ве молиме пополнете ја апликацијата за вработување и прикачете ги потребните документи, како истата би можела да биде земена во предвид

Ве молиме прикачете ја кратката биографија во ПДФ формат.
Ве молиме прикачете ја дипломата во ПДФ или ЈПГ формат.
Ве молиме наведете најмалку три работни позиции, почнувајќи од последната.