Logo Loading

Enter your keyword

Преведувачко биро

}

Јазикот не треба да биде пречка туку можност, затоа нашата главна цел е да создадеме иднина во која сите ќе можат да комуницираат непречено и да бидат разбрани

 • Професионални преведувачки услуги;
 • Стручен тим од искусни преведувачи;
 • Загарантиран квалитет;
 • Навремена испорака;
 • Доверливост;
 • Модерни алатки за преведување;
 • Решенија прилагодени на Вашите барања
 • Судски преводи;
 • Нотаризирани преводи;
 • Професионални преводи од секоја област;
 • Технички преводи;
 • Правни преводи;
 • Медицински преводи;
 • Академски преводи;
 • Преводи на веб страни
 • Македонски
 • Англиски
 • Албански
 • Германски
 • Шпански
 • Италијански
 • Француски
 • Словенечки
 • Руски
 • Шведски
 • Кинески

МИСИЈА

Нашата експертиза, интегритет и иновативен дух не водат до супериорни резултати кои им помагаат на нашите клиенти да комуницираат глобално. Нашата мисија е да ги направиме јазиците достапни до секого користејќи моќна комбинација на искусни преведувачи и современи технолошки алатки. Нашата компанија верува дека секој превод е различен и затоа кон секој проект се пристапува внимателно и индивидуализирано. Тимот кој стои зад преводите во Преведувачкото биро Максимилијан се експерти кои се посветени на квалитетна, навремена, ефикасна и поволна услуга. Задоволството и успехот на нашите клиенти се нашиот лајт мотив.

globe-in-the-mans-hand-860x575

ВРЕДНОСТИ

Наши основни вредности:

 • Ентузијазам, пасија и енергија;
 • Одговорност;
 • Истрајност;
 • Гаранција за квалитет;
 • Квалитетна комуникација со нашите клиенти;
 • Безбедност и доверливост;
 • Способност;
 • Адаптибилност;
 • Навремена и посветена работа

НИЕ СО ЗАДОВОЛСТВО ЌЕ ГО ЕВАЛУИРААТ ВАШЕТО БАРАЊЕ И ЌЕ КРЕИРААТ ПОНУДА ЗА ВАС

побарајте понуда

каде се наоѓаме?

КВАЛИТЕТНИ. ПРОФЕСИОНАЛНИ. НАВРЕМЕНИ