Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Училишен календар за учебната 2020/21 година

Академски календар за учебната 2020/21 година

Почитувани, 

Во прилог е академскиот календар за учебната 2020/21 година. Календарот подложи на промени во текот на учебната година. За сите промени, можете да ги контактирате стручните служби во училиштето.

Nov kalendar 2020-21-page-001

Legend

Легенда