Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Упис во основно училиште- меѓународна програма

ПСУ Максимилијан објавува КОНКУРС

за упис на ученици за учебната 2018/2019 година 

во основно образование, според меѓународна наставна програма

Контактирајте не на: 070344794 или contact@maximilian.edu.mk и закажете го вашето интервју за упис уште денес!

Бројот на места е ограничен.