Logo Loading

Enter your keyword

post

}
ПРОМОЦИЈА ЗА ТРАНСФЕР ВО ВТОРО ПОЛУГОДИЕ

ПРОМОЦИЈА ЗА ТРАНСФЕР ВО ВТОРО ПОЛУГОДИЕ

За сите заинтересирани кандидати, ПСУ Максимилијан нуди трансфер во второ полугодие во учебната 2017/18 без надомест, за новозапишаните ученици во учебната 2018/19.

Контактирајте не на: info@maximilian.edu.mk

Бројот на слободни места е ограничен.

Ве очекуваме!