Logo Loading

Enter your keyword

post

}

Уписи 2018/19

КОНКУРС

за упис на ученици во Приватно Средно Училиште Максимилијан за учебната 2018/2019 година во

основно образование според меѓународна наставна програма 🎓

ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА УПИС ПО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ 27.04.2018