Logo Loading

Enter your keyword

gallery

}

Основно образование

За кого е наменета програмата? Програмата за основно образование е наменета за ученици од 5 до 11 години и им овозможува основни знаења од најважните области како: Математика, Англиски јазик, Природни науки, Општествени науки. Во основното образование се применува стандардизирана меѓународна програма со висок квалитет и истата е прилагодена на локално ниво. Нивоа Ниво 1 [...]