Logo Loading

Enter your keyword

gallery

}

Основно образование 2

За кого е наменета? Меѓународната програма Основно образование 2 е наменета за ученици од 11 до 14 годишна возраст и обезбедува полесен напредок во однос на Основно oбразование 1 – или може да се користи како самостојна наставна програма која овозможува развивање на ученичките вештини, усовршување на англискиот јазик, математиката и природните науки. Нивоа Ниво [...]