Logo Loading

Enter your keyword

gallery

}

Гимназиско образование 2 (16-18 години)

Фокусот е насочен кон мал број на предмети базирани на специфичните интереси на ученикот. Учениците кои се фокусирани кон природните науки ќе можат да изберат предмети како: Физика, Хемија и Биологија, додека останатите можат да одберат Психологија, Англиски,Математика и сл. Наставата се одвива во мали групи, а тоа им овозможува на професорите целосна посветеност кон [...]

Гимназиско образование 1- меѓународна програма (14-16 години)

Oваа програма е наменета за ученици од 14 до 16 годишна возраст. Учениците имаат можност да ги искористат поволностите од широката понуда на оваа наставна програма со признавање на резултатите на положените испити по најмалку седум предмети, вклучувајќи два јазика и еден предмет од секоја од останатите предметни групи. Предности Поставуваме јасни цели за учење [...]