Logo Loading

Enter your keyword

gallery

}

Secondary 1

Secondary 1 ofron përparim më të lehtë në krahasim me Primary, ose mund të përdoret si një program i pavarur mësimor që mundëson zhvillimin e aftësive të të mësuarit, përmirësimin e Gjuhës Angleze, Matematikës dhe Shkencës. Secondary 1 programi është i zhvilluar që të mund më lehtë të lidhet me Primary dhe siguron tekste të [...]